logo
headerbanner
 
ydelse-image
ydelse-image

Maria Friis Larsen

- Uddannet Cand. Polit. fra Københavns Universitet

Jeg hedder Maria Friis Larsen, og jeg har mere end 15 års erfaring inden for sundhedssektoren bl.a. fra Københavns Amt, Sundhedsstyrelsen, Sundhedsministeriet og Serum Instituttet (det der i dag er Sundhedsdatastyrelsen). Jeg har igennem 9 år arbejdet som leder og har i mit sidste job inden jeg valgte at blive selvstændig konsulent arbejdet 3 år som direktør i den globale virksomhed IQVIA.

Med min mangeårige ledererfaring har jeg arbejdet med strategiudvikling og opfølgningsmodeller i både den offentlige og private sektor, og har bidraget til store forandringsprocesser bl.a. i forbindelse med sammenlægning af afdelinger og opkøb af virksomhed. Udover ledelsesmæssige og strategiske kompetencer har jeg opbygget en dyb faglig indsigt i sundhedsdata, patientregistrering, DRG og haft ansvar for levering af store BI-ledelsesinformationssystemer.

Jeg har i flere år undervist i sundhedsøkonomi samt holdt præsentationer på konferencer i Danmark og i udlandet.

Med denne kombination af strategisk sans, faglig indsigt og dataforståelse tilbydes kunderne en lang række kompetencer, som kan omsættes til procesunderstøttelse og beslutningsoplæg i samarbejde med kunderne på alle niveauer af organisationen både i den offentlige og private sektor.

I 2019 blev jeg certificeret Coach fra Sofia Manning. Coach-uddannelsen har jeg taget for i højere grad at kunne støtte ledere i deres daglige arbejde. Den coachende tilgang kombineret med min egen ledelseserfaring og store forretningsmæssige indsigt giver stor værdi til kunderne.

Jeg er uddannet Cand. Polit. fra Københavns Universitet. For yderligere detaljer om min baggrund se LinkedIn-profil.

Kontakt Friis Larsen Consulting og lad os sammen se på, om jeg kan tilbyde jer den rådgivning, I har brug for.

maria@friislarsen-consulting.dk
+45 29732201

ydelse-image
 
Go To Top
Friis Larsen Consulting v/Maria Friis Larsen * +45 29732201 * maria@friislarsen-consulting.dk * CVR 40423222